O nama

Naša firma Profiline Car Cosmetics je osnovana 2019. godine. 

Njeni osnivači se bave već 8 godina prodajom Sonax proizvoda za Srbiju. 

Osnovna delatnost preduzeća je uvoz i distribucija svetski poznatih robnih marki iz oblasti autodetailinga.

Prodajemo Sonax,  Flex polir mašine kao i Work stuff, Good stuff, Poka premium equipment i Honey4detailing opremu, Colourlock, Shiny Garage, Deturner,  Soft99

Nastala je kao ostvarenje zamisli o tome da započne sa prodajom Sonax profiline linijom proizvoda i opreme za detailing i na taj način olakša i svojim znanjem odgovori na brojna pitanja i probleme klijenata iz te oblasti. 


Online prodavnica je mesto gde možete kupiti samo proizvode vrhunskih brendova iz oblasti detailinga, jer mi smo ti koji zagovaramo profesionalnost u poslu. 

Imamo veliki broj klijenata: autokuće-  BMW, Audi, Porsche, Kia, Škoda itd.

Odličnu saradnju sa Sat media group, kao i sa velikim brojem detailera, autoperionica, što smatramo  našim najvećim uspehom.


Naš cilj i misija je da na jednom mestu objedinimo sve ono što vam je potrebno od opreme za vaš posao profesionalnog detailera. Pored proizvoda nudimo i stručne savete, tehničku podršku. U našoj ponudi imamo Datailing akademy obuku stručnog kadra za buduće profesionalne detailere, koji nakon obuke dobijaju Sonax sertifikat o zavšenom nivou stručnosti.